|
|
| Autor | Správa |
|---|
baciluss VW Junior

Vek: 31 Registrácia: 05.09.2007 Počet príspevkov: 2069 Auto: VW BORA 99, 1.9TDI (66kW) AGR Bydlisko: Malacky
 | Predmet: Black Lady 5/9/2007, 19:18 | |
|
Naposledy upravil dňa 20/12/2007, 15:43, celkom upravené 1 krát. |
|
 | |
mirkodina Začiatočník

Vek: 25 Registrácia: 05.09.2007 Počet príspevkov: 21 Auto: VW Golf 4 - 16V 1.4 ´98 Bydlisko: Na Doline 32, Košická Nová Ves
 | Predmet: Re: Black Lady 5/9/2007, 19:38 | |
| no tak cakam na foto kedy bude????  |
|
 | |
baciluss VW Junior

Vek: 31 Registrácia: 05.09.2007 Počet príspevkov: 2069 Auto: VW BORA 99, 1.9TDI (66kW) AGR Bydlisko: Malacky
 | Predmet: Re: Black Lady 5/9/2007, 19:48 | |
| |
|
 | |
mirkodina Začiatočník

Vek: 25 Registrácia: 05.09.2007 Počet príspevkov: 21 Auto: VW Golf 4 - 16V 1.4 ´98 Bydlisko: Na Doline 32, Košická Nová Ves
 | Predmet: Re: Black Lady 5/9/2007, 20:44 | |
| ja som este na swoje nenalepil folie nemam casu ani peniaze teraz nato ale budu urcite.wed si pozri prispewok blue ball |
|
 | |
baciluss VW Junior

| Predmet: Re: Black Lady 11/9/2007, 04:38 | |
| Tak tu je foto uz z foliami samozrejme aj s osvedcenim a za dobru cenu. Na foto su folie aj na prednych dverach ale uz som ich radsej strhol  aby som nemusel v pripade odobratia technicaku zasa behat po STK a vyckavat šory  _________________ Moje motto: Nekupuj nove pokial si to pokazene este ani nerozobral. Az ked to nepojde opravit alebo to uz nezlozis tak potom mas dovod kupit nove alebo zanovne. Odmietam preberat akukolvek zodpovednost za skody sposobene upravami podla mojich navodov. Ak sa mienite riadit mojimi radami a navodmi robite tak z vlastnej vole a iniciativy a beriete na vedomie, ze za akekolvek vzniknute skody si zodpovedate sami. Ak si nie ste isti, konzultuje vas zamer so svojim servisnym odbornikom.
|
|
 | |
robuch Začiatočník

Registrácia: 13.08.2007 Počet príspevkov: 29 Auto: VW Passat B5 Bydlisko: Kosice
 | Predmet: Re: Black Lady 24/9/2007, 19:17 | |
| hmmmm trocha slabeee, ale snaha sa ceni  |
|
 | |
mirkodina Začiatočník

| Predmet: Re: Black Lady 24/9/2007, 19:41 | |
| celkom w pohodicke len by to xcelo este dajake dobre elektrony a ten predny a zadny cierny plast pod naraznikom nalakowat na cierno a hned to inaksie ukaze |
|
 | |
baciluss VW Junior

| Predmet: Re: Black Lady 27/9/2007, 17:35 | |
| | robuch napísal: | hmmmm trocha slabeee, ale snaha sa ceni  |
Co trocha slabe??? Cele auto alebo folie v predu??? _________________ Moje motto: Nekupuj nove pokial si to pokazene este ani nerozobral. Az ked to nepojde opravit alebo to uz nezlozis tak potom mas dovod kupit nove alebo zanovne. Odmietam preberat akukolvek zodpovednost za skody sposobene upravami podla mojich navodov. Ak sa mienite riadit mojimi radami a navodmi robite tak z vlastnej vole a iniciativy a beriete na vedomie, ze za akekolvek vzniknute skody si zodpovedate sami. Ak si nie ste isti, konzultuje vas zamer so svojim servisnym odbornikom.
|
|
 | |
baciluss VW Junior

| Predmet: Re: Black Lady 27/9/2007, 17:38 | |
| | mirkodina napísal: | | celkom w pohodicke len by to xcelo este dajake dobre elektrony a ten predny a zadny cierny plast pod naraznikom nalakowat na cierno a hned to inaksie ukaze |
Od kamosa mam slubenu pastu a obnovenie plastov....povedal ze uz sa mu minula ale ked to natrel tak plast krasne scernal akoby bol novy tak uvidim. A lakovat to aj tak nechcem lebo ten predny spojler mam v strede prasknuty. Mozno len zadok dam do laku. Uvidim. _________________ Moje motto: Nekupuj nove pokial si to pokazene este ani nerozobral. Az ked to nepojde opravit alebo to uz nezlozis tak potom mas dovod kupit nove alebo zanovne. Odmietam preberat akukolvek zodpovednost za skody sposobene upravami podla mojich navodov. Ak sa mienite riadit mojimi radami a navodmi robite tak z vlastnej vole a iniciativy a beriete na vedomie, ze za akekolvek vzniknute skody si zodpovedate sami. Ak si nie ste isti, konzultuje vas zamer so svojim servisnym odbornikom.
|
|
 | |
seven72 Pilot

Vek: 28 Registrácia: 04.09.2007 Počet príspevkov: 796 Auto: VW G 3 1,8 (ABS) Bydlisko: Bratislava
 | Predmet: Re: Black Lady 27/9/2007, 22:07 | |
| to mas pneumatiky s jeepa? |
|
 | |
misobelko Pretekár

Vek: 29 Registrácia: 28.08.2007 Počet príspevkov: 474 Auto: Nejake golfiky Bydlisko: PK
 | Predmet: Re: Black Lady 27/9/2007, 23:36 | |
| Ozivovac plastov kupis za stovku a vyzeraju naozaj ako nove. Ked to nalakujes, zachvilu to budes mat oskrkane, doskrabane. Nelakuj ale radsej maz tym sajrajtom na plasty. Ja mam TurtleWax Black Chrome a som nadmieru spokojny. Staci raz za mesiac prebehnut. Mozes stym natriet aj pneu aj vsetky gumy okolo okien. Stalo to tusim 120, je tam 300ml, mam to pol roka a je tam este deci. |
|
 | |
misobelko Pretekár

Vek: 29 Registrácia: 28.08.2007 Počet príspevkov: 474 Auto: Nejake golfiky Bydlisko: PK
 | Predmet: Re: Black Lady 27/9/2007, 23:51 | |
| Pre porovnanie: najprv to vyzeralo - no nic moc  ale potom to bolo o niecom inom - ako nové...  Co vy nato? |
|
 | |
baciluss VW Junior

| Predmet: Re: Black Lady 28/9/2007, 08:11 | |
| | seven72 napísal: | | to mas pneumatiky s jeepa? |
cooo co ja viem z coho su? Boli k autu tak som ich zobral. Keby si to videl nazivo tak to vyzera inak... _________________ Moje motto: Nekupuj nove pokial si to pokazene este ani nerozobral. Az ked to nepojde opravit alebo to uz nezlozis tak potom mas dovod kupit nove alebo zanovne. Odmietam preberat akukolvek zodpovednost za skody sposobene upravami podla mojich navodov. Ak sa mienite riadit mojimi radami a navodmi robite tak z vlastnej vole a iniciativy a beriete na vedomie, ze za akekolvek vzniknute skody si zodpovedate sami. Ak si nie ste isti, konzultuje vas zamer so svojim servisnym odbornikom.
|
|
 | |
baciluss VW Junior

| Predmet: Re: Black Lady 28/9/2007, 08:13 | |
| | misobelko napísal: | | Ozivovac plastov kupis za stovku a vyzeraju naozaj ako nove. Ked to nalakujes, zachvilu to budes mat oskrkane, doskrabane. Nelakuj ale radsej maz tym sajrajtom na plasty. Ja mam TurtleWax Black Chrome a som nadmieru spokojny. Staci raz za mesiac prebehnut. Mozes stym natriet aj pneu aj vsetky gumy okolo okien. Stalo to tusim 120, je tam 300ml, mam to pol roka a je tam este deci. |
Wow...super...no ten kamos ma mat nieco co pouzivaju v mercedese...ale ked sa nastvem tak kupim ten Wax....super krasne to vyzera po natreti...dikes _________________ Moje motto: Nekupuj nove pokial si to pokazene este ani nerozobral. Az ked to nepojde opravit alebo to uz nezlozis tak potom mas dovod kupit nove alebo zanovne. Odmietam preberat akukolvek zodpovednost za skody sposobene upravami podla mojich navodov. Ak sa mienite riadit mojimi radami a navodmi robite tak z vlastnej vole a iniciativy a beriete na vedomie, ze za akekolvek vzniknute skody si zodpovedate sami. Ak si nie ste isti, konzultuje vas zamer so svojim servisnym odbornikom.
|
|
 | |
robuch Začiatočník

Registrácia: 13.08.2007 Počet príspevkov: 29 Auto: VW Passat B5 Bydlisko: Kosice
 | Predmet: Re: Black Lady 4/11/2007, 22:10 | |
| jj ja by som ti odporucal silikonovu pastu ...nie silikonovy spray ked to natries tak ako oholene kule .... zeny potecu .... fakt zarucene ..... super faro inac fakt.... |
|
 | |
juulia Vodič

Vek: 25 Registrácia: 04.09.2007 Počet príspevkov: 183 Auto: VW GOLF III 1.8 Bydlisko: Hubice
 | Predmet: Re: Black Lady 7/11/2007, 13:20 | |
| |
|
 | |
robuch Začiatočník

| Predmet: Re: Black Lady 8/11/2007, 20:01 | |
| no v KE by ti zobrali osvedcenia aj za tie mracitka na prednych svetlach ..... znizenie/zmena cinnej plochy svetiel ... tak len tolko |
|
 | |
trinity Vodič

Registrácia: 07.08.2007 Počet príspevkov: 286 Auto: GIV, Passat, ... Bydlisko: Žilina
 | Predmet: Re: Black Lady 8/11/2007, 20:04 | |
| a co by zobrali mne? sa pozri na black-ball (G4) a to mam tie kryty svetiel homologizovane  |
|
 | |
baciluss VW Junior

| Predmet: Re: Black Lady 30/11/2007, 03:30 | |
| trinity tebe aj rodny list Dakujem za pochvaly...inak tie mracitka boli len cierna elektrikarska izolacka  To bolo zatial len koli predstave ale budem si laminovat alebo necham upravit kapotu  Uz mam aj masku bez znaku a novy predny naraznik R32 look. Len este nie je nahodeny. A do Kosic pre istotu potom nepojem  _________________ Moje motto: Nekupuj nove pokial si to pokazene este ani nerozobral. Az ked to nepojde opravit alebo to uz nezlozis tak potom mas dovod kupit nove alebo zanovne. Odmietam preberat akukolvek zodpovednost za skody sposobene upravami podla mojich navodov. Ak sa mienite riadit mojimi radami a navodmi robite tak z vlastnej vole a iniciativy a beriete na vedomie, ze za akekolvek vzniknute skody si zodpovedate sami. Ak si nie ste isti, konzultuje vas zamer so svojim servisnym odbornikom.
|
|
 | |
baciluss VW Junior

| Predmet: Re: Black Lady 20/12/2007, 15:52 | |
| |
|
 | |
golfmanik Profík

Vek: 28 Registrácia: 27.11.2007 Počet príspevkov: 1083 Auto: VW GOLF IV ASZ TDI Bydlisko: KE
 | Predmet: Re: Black Lady 20/12/2007, 18:38 | |
| ta bora vyzera jak nova, pekny zachovaly kusok a v ciernej farbe  |
|
 | |
baciluss VW Junior

| |
 | |
golfmanik Profík

Vek: 28 Registrácia: 27.11.2007 Počet príspevkov: 1083 Auto: VW GOLF IV ASZ TDI Bydlisko: KE
 | Predmet: Re: Black Lady 23/12/2007, 20:54 | |
| pekne faaro sa chvali samo  |
|
 | |
Anonymný Anonymný
 | |
 | |
baciluss VW Junior

| Predmet: Re: Black Lady 23/1/2008, 21:10 | |
| Tak toto som hladal... http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=2766798Co poviete??? Kedze nie su k zohnaniu take koncove LED svetla ako su na GIV tak som sa rozhodol pre HOMEMADE upgrade koncovych svetiel. Tie ledky planujem dat vacsie a redsie. To ako to ma chlapec na obrazku je na moj vkus trochu nahusto  Ak by niekto vedel kde sa daju zohnat taketo reflektory pre LED-ky tak sem s informaciou http://www.dotlight.de/shop/product_info.php/cPath/77_35/products_id/214 _________________ Moje motto: Nekupuj nove pokial si to pokazene este ani nerozobral. Az ked to nepojde opravit alebo to uz nezlozis tak potom mas dovod kupit nove alebo zanovne. Odmietam preberat akukolvek zodpovednost za skody sposobene upravami podla mojich navodov. Ak sa mienite riadit mojimi radami a navodmi robite tak z vlastnej vole a iniciativy a beriete na vedomie, ze za akekolvek vzniknute skody si zodpovedate sami. Ak si nie ste isti, konzultuje vas zamer so svojim servisnym odbornikom.
|
|
 | |
Anonymný Anonymný
 | |
 | |
baciluss VW Junior

| Predmet: Re: Black Lady 18/2/2008, 22:54 | |
| Tak nove kolieska uz cakaju na sezonu u mna v garazi.  _________________ Moje motto: Nekupuj nove pokial si to pokazene este ani nerozobral. Az ked to nepojde opravit alebo to uz nezlozis tak potom mas dovod kupit nove alebo zanovne. Odmietam preberat akukolvek zodpovednost za skody sposobene upravami podla mojich navodov. Ak sa mienite riadit mojimi radami a navodmi robite tak z vlastnej vole a iniciativy a beriete na vedomie, ze za akekolvek vzniknute skody si zodpovedate sami. Ak si nie ste isti, konzultuje vas zamer so svojim servisnym odbornikom.
|
|
 | |
baciluss VW Junior

| Predmet: Re: Black Lady 24/2/2008, 06:06 | |
| Nejaka ta udrzba ked bolo vonku pekne. Som si povedal rano ked som vstal: "aky krasny den...preco ho nestravit pod autom?"  _________________ Moje motto: Nekupuj nove pokial si to pokazene este ani nerozobral. Az ked to nepojde opravit alebo to uz nezlozis tak potom mas dovod kupit nove alebo zanovne. Odmietam preberat akukolvek zodpovednost za skody sposobene upravami podla mojich navodov. Ak sa mienite riadit mojimi radami a navodmi robite tak z vlastnej vole a iniciativy a beriete na vedomie, ze za akekolvek vzniknute skody si zodpovedate sami. Ak si nie ste isti, konzultuje vas zamer so svojim servisnym odbornikom.
|
|
 | |
Anonymný Anonymný
 | Predmet: Re: Black Lady 24/2/2008, 09:29 | |
| vymena silenblokov dobry napad pred bliziacou sa sezonou  |
|
 | |
spd001 Pretekár

Vek: 28 Registrácia: 25.10.2007 Počet príspevkov: 402 Auto: GOLF III 1.6 GT 74kW (AEK) Bydlisko: Sala
 | Predmet: Re: Black Lady 24/2/2008, 18:20 | |
| tvoja slecna je v pohode ale mohol by si sem hodit foto s novym obutim lebo tieto kola su ovela lepsie ako tie balony co si tam mal, ale urcite cakas aj ty na koniec zimnej sezony ako vsetci |
|
 | |
|